Gran Reserva

i_GR_0029_v1-1800x1200_c

Rhum & Cia té el plaer gustatiu de presentar GRAN RESERVA, un maridatge d’humor hilarant fruït de les millors collites dels darrers anys.

GRAN RESERVA és un caldo especial, amb cos, mescla de tot tipus de varietats autòctones i un bouquet amb les millors bromes i molt ben desequilibrat. I, per descompat, amb la millor denominació d’origen: Rhum & Cia!

En aquest tast que els proposem, deixin-se guiar pel nostre esbojarrat equip de sommeliers (els reconeixeran pel nas vermell, signe inequívoc del càrrec) i veuran la vida amb uns altres ulls, potser més vidriosos i embriagats. Però abans de començar a degustar correctament aquest GRAN RESERVA haurem de tenir en compte alguns aspectes que ens ajudaran a optimitzar el gaudi de l’espectacle:

En la fase inicial d’aquest tast els oferirem petits glops per identificar els primers sabors a base de somriures tímids i alguna riallada amb tocs àcids.

En la segona fase els oferirem un tast dels nostres beuratges amb més consistència i d’aquest tast en sorgiran els primers atacs de riure desenfrenats amb regust a bogeria i rerefons d’absurditat.

I en la tercera, els convidarem a estar atents a les sensacions que ens deixarà el tast: mal de panxa de tant riure i una sensació d’alegria i felicitat en boca que es mantindrà al llarg dels dies posteriors al tast.

A GRAN RESERVA trobaran moments de textura envellutada amb els grans clàssics de tota la vida sota la mirada de Rhum & Cia, moments de textura més àcida amb els números de creació pròpia tan marca de la casa, i moments de textura més sedosa, fins i tot amb llàgrima de caiguda lenta, tenyits d’un entorn poètic i màgic.

Una degustació ideal per a colpejar la nostra consciencia més íntima i fer-nos perdre la noció de qui som. Un beuratge que ressuscita, a través de les emocions més absurdes, la nostra part més impulsiva, adormint el costat més racional que ens dirigeix en el nostre dia a dia.

A Rhum & Cia tenim el beuratge més poderós per la felicitat: GRAN RESERVA, un espectacle per als gourmets més exigents.

Gènere: Circ i Teatre
Direcció: Rhum & Cia
Intèrprets: Jordi Martinez, Joan Arqué, Roger Julià, Mauro Paganini i Piero Steiner
Idioma: català

Posted in Proyectos