Qui som?

VELVET EVENTS neix d’un nou projecte personal i professional.

Amb l’experiència acumulada pels seus membres en el GRUPO BALAÑÀ, LA FURA DELS BAUS, BITÒ PRODUCCIONS i EL FESTIVAL TEMPORADA ALTA arriba el moment d’emprendre una nova iniciativa professional independent.

En aquest nou repte volem continuar apostant per una “manera pròpia” d’entendre el món del servei integral a l’espectacle, entre d’altres, des de l’experiència en:

  • La producció, delegada i executiva
  • La distribució
  • Els esdeveniments per a institucions i empreses
  • La gestió d’equipaments
  • La gestió de Festivals
  • Disseny de programacions

“VELVET EVENTS” vol mostrar les noves creacions. Tot allò que s’esdevé en un escenari que pot emocionar i sorprendre.

Els productes de “VELVET EVENTS” cobreixen qualsevol necessitat i s’ajusten a tot tipus de projecte.

“VELVET EVENTS” participa en el disseny d’aquests programes amb un criteri i un estil que caracteritza totes les seves produccions. Es tracta de dissenyar continguts amb múltiples i variades propostes.

“VELVET EVENTS” pretén apropar artistes ja consagrats, amb els que ha col·laborat en anteriors ocasions, juntament amb formacions més joves, sempre vetllant per oferir un producte final de gran qualitat.

A més, busquem el millor que pot oferir el mercat nacional i internacional per a incloure-hi els més destacats espectacles i les propostes més innovadores.

En aquesta direcció, “VELVET EVENTS” ofereix solucions integrades tant de projecció nacional com internacional. A “VELVET EVENTS” roduïm esdeveniments sorprenents que obren nous camins de diàleg emocional entre l’empresa i el seu públic.