Sopar amb batalla

La Cris i el Dani s’estimen. La Cris és més jove. El Dani vol casar-se i tenir fills. La Cris encara vol passar moltes nits de festa amb els seus amics més moderns. Avui conviden a tota la colla de la Cris a sopar a la seva nova casa, una caseta a les afores de Barcelona, lluny del soroll, lluny de tota activitat d’oci, de tota festa. La casa somiada per en Dani, un comptable amb una vida tranquil·la i casolana. L’arribada dels amics provocarà incomoditat en el Dani fins el punt que un d’ells faci una broma de molt mal gust que afecta directament al Dani. A partir de llavors, uns i altres hauran de prendre partit, a favor del Dani o d’en Rafa, l’amic bromista. Una discussió, que escalarà fins arribar a baralla per acabar convertint-se en una guerra. Una guerra entre la cuina i el menjador. Qui guanyarà? Com comença una autèntica guerra?

Autoria: Jordi Casanovas
Direcció: Jordi Casanovas
Intèrprets: Francesc Ferrer, Mar del Hoyo, Peter Vives, Meritxell Calvo, Jordi Coll, Majo Cordonet i Júlia Barceló

cartell-SAB

Posted in Proyectos