El test

test

El dia a dia ens planteja dilemes. Un o dos terrossos de sucre? La dutxa, abans de dormir o de bon matí? A l’ascensor, encetar una conversa amb el veí o sobreviure al silenci? Decisió rere decisió, anem fent, ens anem fent, gairebé sense pensar-hi perquè, escollim el que escollim,la vida continua. Són dilemes assequibles. No obstant, per sort o per desgràcia, de vegades ens hem d’enfrontar a dilemes que capgiraran la nostra existència per sempre.

Això és el que els passa a un matrimoni de classe mitja quan un dels seus millors amics, un milionari fet a si mateix, els planteja la següent pregunta: què prefereixen, cent mil euros ara mateix, o un milió d’aquí a deu anys?

La decisió que ha de prendre el nostre matrimoni sembla ben senzilla: conformar-se amb una petita fortuna a l’instant, o esperar deu interminables anys per guanyar deu cops més. El que comença sent un supòsit teòric, un simple test de personalitat, anirà poc a poc despullant les personalitats i els secrets més profunds dels nostres personatges, els obligarà a posar preu als seus principis i, finalment, els empenyerà a prendre una decisió que els canviarà la vida. Qui sap si per sempre.

Repartiment

Autor: Jordi Vallejo

Direcció: Cristina Clemente

Intèrprets: David Bagés, Dolo Beltran, David Vert i Meritxell Calvo

Posted in Proyectos