Tu no surts a la foto

fons
Un retrat gairebé clínic d’una família erosionada pels brots psicòtics del seu fill de vint-i-tres anys, que s’acaba convertint en un periple a través de territoris desconcertants de la personalitat humana, vorejant sempre el límit entre el conscient i l’inconscient.
Un projecte en col·laboració amb la unitat de psiquiatria de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, que culmina amb la presentació d’aquesta obra sorgida del treball que han dut a terme durant dos anys el dramaturg Enric Nolla i el director Antonio Simón Rodríguez, compartint experiències amb els pacients d’un grup de teràpia familiar.

FITXA ARTÍSTICA

Direcció

Antonio Simón Rodríguez

Producció

Teatre Nacional de Catalunya i Velvet Events

Amb el patrocini de

Fundació Banc Sabadell

Posted in Proyectos