El pes d’un cos

Sinopsis

Una filla ha de cuidar del seu pare qui, després de patir un ictus, viu un procés de deteriorament físic i mental que el converteix en un ésser totalment depenent. La manca de recursos econòmics propis i la precarietat que viuen les administracions públiques fa que la situació entri en una mena d’espiral de caiguda lliure. La manutenció del pare fa que la filla hagi de vendreho tot, desposseir-se de tot allò que ha heretat, i entrar en una mena de deliri imparable. El pare, que havia representat un gran pilar (emocional i ideològic) per a la filla, s’ha convertit en el paradigma de la fragilitat, algú que té al·lucinacions i que no pot fer les necessitats bàsiques de forma autònoma. Només l’arribada d’un àngel, conductor d’una ambulància i zelador, pot treure’ls de l’abisme.

Magnetica-elpesduncos-digital Magnetica-El-Pes-de-un-Cos-©David_Ruano-1 Magnetica-el-pes-de-un-cos

Posted in Proyectos