Inauguració del Museu de las Culturas del Vino de Catalunya

vinseum2 vinseum1

El territori, la història, la botànica, l’economia, la significació social, els mites i el plaer del vi: tot en una copa. La reforma del Palau Reial de Vilafranca del Penedès i el projecte de renovació de Vinseum Museu de les Cultures del Vi de Catalunya, ho fa possible. Vinseum ofereix als visitants una experiència que s’adreça a tots els sentits, que convoca tots els seus records i sensacions al voltant del vi, que convida a fer-se preguntes sobre el món que ens envolta, amb un mètode narratiu, apassionat, divertit. I amb una posta en escena molt espectacular. L’arquitecte Dani Freixas i el seu equip han concebut el recorregut per Vinseum on tot hi te cabuda: des de les primeres hores del matí, quan la boira recobreix les vinyes del Penedès, fins a una llarga sobretaula nocturna on es beu vi, es parla, es canta i es balla, on hi ha temps per a la reflexió i per a les emocions.

vinseum

Posted in Proyectos