Cosmètica de l’enemic

Foto cartell

Funcions realitzades: 78

Amélie Nothomb és avui una de les autores belgues més populars i internacionals. Polèmica i provocadora afirma: “ L’escriptor, és el feixista que porto dins meu. Em fot una puntada de peu al cul cada matí”. De les novel·les d’Amelie Nothomb s’han fet diverses adaptacions teatrals. Amb un vocabulari molt precís, temes originals i una crueltat i ironia constants les seves obres són, en molts casos, un únic diàleg entre personatges de característiques i comportaments extrems. La paraula com a centre, l’enfrontament entre personatges com a motor de l’acció.
Jêrome Angust (Xavier Ripoll) és abordat per un desconegut , un tal Textor Texel (Lluís Solé), en una sala de l’aeroport mentre espera un vol amb destí a Barcelona. Textor es converteix en un desagradable inconvenient. Té un especial interès en explicar a Jêrome la seva vida. La víctima s’hi resisteix però el combat s’ha iniciat. L’horror i el divertiment, el transcendent i el grotesc juguen, a Cosmètica de l’enemic, una partida a mort

Posted in Proyectos