Producció del espectàcle de La Fura dels Baus “Boris Godunov” al TNC

boris

La Sala Gran acull Boris Godunov, el nou espectacle de La Fura dels Baus, amb dramatúrgia de David Plana i Àlex Ollé. La companyia recupera una obra del que es considera el gran renovador de la literatura russa: Alexander Puixkin, que ambBoris Godunov va escriure un relat extraordinari sobre l’ambició sense límits ni escrúpols per assolir el poder.

Tanmateix, David Plana, que torna al TNC després d’haver estat l’autor que va inaugurar el Projecte T6, ha volgut anar més enllà de l’obra de Puixkin i abordar una de les grans amenaces del segle XXI: el terrorisme. Boris Godunov és, més que una reflexió política o sociològica, la vivència des de dins d’una experiència extrema i única. L’espectador podrà viure la por de l’amenaça terrorista dins la seva pell, i gaudir, alhora, de l’espectacularitat que La Fura dels Baus garanteix a cadascun dels seus espectacles.

Posted in Proyectos