Rafael Amargo al Liceu

Amargointeriorcat

Rafael Amargo ha volgut celebrar al Gran Teatre del Liceu els deu anys de la companyia. Es tracta d’un espectacle únic especialment creat per al públic de Barcelona i per al Gran Teatre del Liceu. La companyia oferirà un recull de les obres més destacades en aquests 10 anys de trajectòria artística.

El repertori inclourà peces de les obres que més èxit han tingut a Catalunya (“Poeta en Nueva York”, “Enramblao”, “El Amor Brujo” o “DQ…Pasajero en tránsito”); espectacles que no han arribat a estrenar-se mai a Barcelona (Amargo o Dans Nouveau), i una coreografia de la seva recent estrena “Tiempo Muerto”.

Des d’aquell setembre de 1997 quan estrenava en el Círculo de Bellas Artes de Madrid “La Garra y el Ángel”, Rafael Amargo ha creat set espectacles de gran èxit, ha obtingut nombrosos premis, entre ells 4 premis Max de les Arts Escèniques, el Premio Leonide Massine de Danza i ha treballat als escenaris més importants del món.

Posted in Proyectos