2on Festival Jean Leon

2Festival_JeanLeon

VELVET EVENTS produeix junt amb JEAN LEON la segona edició del FESTIVAL JEAN LEON del 27 de juny al 29 de juny. Els espectacles teatrals que hi ha programats són“Homer,Ilíada” interpretat per Jordi Boixaderas,Lluis Soler i Marta Marco,“La Tortuga de Darwin” protagonitzat , entre d’altres, per Carmen Machi i “Yo me subí a un piano verde” amb en Millán Salcedo.

Més informació al respecte a www.festivaljeanleon.com

El Festival Jean Leon neix amb la voluntat de crear un espai d’oferta artística dedicat al món del cinema de la mà de Jean Leon a les comarques del Penedès. Ja des dels seus orígens, el celler Jean Leon ha tingut una estreta vinculació amb el món de la cultura i, en particular, de la gran pantalla.
De ben jove, Jean Leon marxava a Hollywood per obrir-se camí i realitzar els seus somnis. Així, durant molts anys va regentar el restaurant La Scala, situat a Beverly Hills. Aquest restaurant era lloc de trobada de les estrelles del Hollywood daurat i de “peregrinatge” per les qui volien ser-ho. D’aquesta manera, Jean Leon va iniciar una relació amb les estrelles del cinema que va perdurar en el temps. Aquest llegat s’ha mantingut viu fins a dia d’avui i ha quedat reflectit en la pel·lícula documental “3055 Jean Leon” on actors com Paul Newman, Dennis Hopper, Angie Dickinson i Robert Wagner, entre altres, parlen de les excel·lències del restaurant i de la personalitat del seu propietari.
El 1962 Jean Leon adquiria les millors terres del Penedès per complir el seu gran somni: trobar un vi al seu gust. Així, va crear el vi que duu el seu nom, un vi únic i especial. Avui com aleshores, el celler Jean Leon segueix fidel a l’esperit del seu fundador, apostant per la innovació i l’elegància del seus vins, i cuidant, d’una manera especial el vincle del celler amb el món cultural.

El Festival Jean Leon esdevé aleshores un nou compromís amb la cultura al Penedès i a Catalunya, i el millor homenatge al nostre fundador.

Miquel Torres

http://www.festivaljeanleon.com/pre2009/default.asp

Posted in Proyectos