Sevilla

Sevilla

CIA. MARÍA PAGÉS -“Sevilla”
del 2 al 4 d’agost al Gran Teatre del Liceu

Venda d’entrades a les taquilles del Liceu, ServiCaixa, pel telèfon 902 33 22 11 i per internet (www.ServiCaixa.com).

Hi ha tantes maneres de tornar: es torna amb avió, es torna amb tren, es torna amb vaixell, es torna a cavall, de vegades amb la imaginació o només amb aquest viatge interminable que és el desig. Després del meu llarg viatge per l’experimentació, per la investigació, i enfront del nou desafiament que és tota creació, necessitava tornar al començament de l’aventura: tornar a les arrels, tornar a la infància, tornar a ……… SEVILLA, la mare de totes les meves aventures dintre i fora de l’escenari. Com mitjà de transport he triat al somni.

………….I descobreixo que Sevilla no és només Sevilla. No és només la Giralda amb el seu Giraldillo ni les fonts sonores que van construir amb art i perfecció els artesans sevillans, els avantpassats dels meus pares i dels pares dels meus pares. Sevilla no és només la lluentor de la pluja en els seus carrerons o el sol enlluernador contra les muralles de albero; ni els seus reals jardins; ni la resplendor de la lluna sobre les seves cúpules venadas d’orient; ni l’esmunyedissa cera per les voreres després dels passos; ni els camins d’aigua, d’oliveres i de terra calenta que fins a Ella han portat a poetes , pintors, músics. No. Sevilla no és només això. És molt més. És tot el que falta a la terra per a poder tocar el cel. Sevilla és un misteri.

A propòsit de “Sevilla”
María Pagés

Idea y guión: María Pagés y José María Sánchez
Coreografía: María Pagés
Dirección: José María Sánchez
Letra: García Lorca, A. Machado, Ben-Sahl, Saramago, Popular
Música: Shostakovich, Sarasate, Bizet, Gardel , D. Modugno, J.A. Carrillo, R. Lebaniegos, Gallardo, L. Pastor ,J. M. Serrat, M. Pagés, J.M . Sánchez
Iluminación: Dominique You y José María Sánchez
Escenografía: Christian Olivares
Vestuario: Christian Olivares, Pagés, Sánchez
Ayudante coreografía: José Barrios
Asistente figuración: María Morales
Teñido telas y estampados: María Calderón
Realización bata de cola: Luis F. Dos Santos
Realización escenografía: Odeón Decorados
Realización atrezzo: Pablo Jaenike
Realización vestuario bailaoras: Maite Orbegozo
Realización vestuario bailaores: González
Zapatería: Gallardo y Artefyl
Maquillaje: Paula Owen
Suelo: Harlequin Liberty
Fotografía y creación del cartel: Ouka Leele

Posted in Proyectos