Acte per la Fundació Catalana del Síndrome de Down al Liceu

SomnisSolidaris1

La cantant Paloma Berganza, el ballarí Ángel Corella, el músic Lluís Claret amb Violoncel·listes de Barcelona, Carmen Corella y Herman Cornejo i el trio d’humor El Tricicle varen ser els protagonistes de la gala solidària en el Gran Teatre del Liceu organitzada per la Fundació.

L’acte va servir, també, per celebrar dues commemoracions: el desè aniversari del Premi Ramon Trias Fargas i el vintè aniversari del Centre Mèdic Down, l’únic especialitzat en la síndrome de Down a tot l’estat l’espanyol i de referència a tot el món, amb 17 especialitats mèdiques i més de 2.100 visites anuals.

La gala, que va suposar un gran èxit de públic, va ser presentada pel periodista Antoni Bassas amb la col·laboració de Tortell Poltrona i va comptar amb una sorpresa: l’actuació estel·lar de Quique Maltas, un excepcional malabarista amb síndrome de Down.

Posted in Proyectos