1er Festival Jean Leon pel Grup Torres

jeanleon

El Festival Jean Leon neix amb la voluntat de crear un espai d’oferta artística dedicat al món del cinema de la mà de Jean Leon, a les comarques del Penedès. Ja des dels seus orígens, el celler Jean Leon ha tingut una estreta vinculació amb el món de la cultura i, en particular, amb la gran pantalla. 

De ben jove, Jean Leon va marxar a Hollywood per obrir-se camí i realitzar els seus somnis. Així, durant molts anys va regentar el restaurant La Scala, situat a Beverly Hills. Aquest restaurant era lloc de trobada de les estrelles del Hollywood daurat i de “peregrinatge” per qui volia ser-ho. D’aquesta manera, Jean Leon va iniciar una relació amb les estrelles del cinema que va perdurar en el temps. Aquest llegat s’ha mantingut viu fins avui i ha quedat reflectit en la pel•lícula documental 3055 Jean Leon, on actors com Paul Newman, Dennis Hopper, Angie Dickinson i Robert Wagner, entre altres, parlen de les excel•lències del restaurant i de la personalitat del seu propietari.
El 1962 Jean Leon adquiria les millors terres del Penedès per complir el seu gran somni: trobar un vi al seu gust. Així, va crear el vi que duu el seu nom, un vi únic i especial. Avui com aleshores, el celler Jean Leon segueix fidel a l’esperit del seu fundador, apostant per la innovació i l’elegància del seus vins i cuidant, d’una manera especial, el vincle del celler amb el món cultural.

El Festival Jean Leon esdevé el millor homenatge al nostre fundador, unint la millor representació gastronòmica de la comarca i els nostres vins amb les propostes artístiques més interessants del moment, en un entorn natural idíl•lic, que fan d’aquesta acció cultural única al Penedès i a Catalunya.

3jeanleon 2jeanleon 4jeanleon 1jeanleon

Posted in Proyectos