Le Mani Forti al Grec 2007

imatgeLMF2

Pla.tea social presenta “Le Mani Forti” de Marco Calvani

La tràgica història real de dos adolescents que van portar el crim al si de la família

Le Mani Forti, títol sorprenent per a una història d’adolescents on la feblesa reclama el protagonisme. Una història normal que és la crònica de les nostres insatisfaccions. Si la vida és un arc tensat en la recerca de la felicitat, la força de la mà que tensa la corda expressa la intensitat amb què es construeixen els nostres desigs. En una societat que no delimita els objectius… quan la mà deixi anar la fletxa ja no podrem preveure qui ferirà. La pretensió de conduir el destí de la nostra existència és la premissa de tota tragèdia. En canvi, viure en la il·lusió de la plena satisfacció dels desitjos no és tràgic, és ingenu. Ensinistrar els joves a mantenir aquest somni, transformant els desitjos en addicions, és una tragèdia. La tragèdia de la nostra cultura!

Jaume Mascaró

Marc Martínez
Direcció i adaptació

Tays Sampablo
Ajudantia i adaptació

Fina Figuerola
Traducció

Mercè Martínez i Oriol Vila
Intèrprets

Kike Blanco
Espai

Lectromind
Música

Montse Colomé
Moviment

Viv Manning
Veu

Neus Quimasó
Vestuari

Carles Lucena
Llums

Pepe Bel
So

Alex Falcó
Disseny gràfic

Carles Manrique
Producció executiva

Una coproducció de Velvet Events, Vània Produccions, pla.tea social i el Festival de Barcelona Grec. Amb la col·laboració de l’Istituto Italiano di Cultura de Barcelona i la Biblioteca de Catalunya.

Posted in Proyectos