50è Aniversari d’Intermon-Oxfam

Poster_liceu_petit

VELVET EVENTS COL.LABORA EN LA PRODUCCIÓ I GESTIÓ DE L’ACTE DE CELEBRACIÓ DEL 50è ANIVERSARI D´INTERMON-OXFAM EN EL GRAN TEATRE DEL LICEU DE BARCELONA

Miguel Poveda, Carlos Núñez, Mayte Martín, Mónica Green i Rafael Amargo actuaran amb Intermón Oxfam al Liceu

L’espectacle “Nit de Solidaritat” forma part dels actes de celebració del 50 aniversari de la ONG
Els cantants Miguel Poveda, Carlos Núñez, Mayte Martín i Mónica Green i el bailaor Rafael Amargo actuaran al Gran Teatre del Liceu, el proper 11 de setembre, per celebrar el 50 aniversari d’Intermón Oxfam. Tots els beneficis de l’espectacle “Nit de Solidaritat” estaran destinats als seus projectes de cooperació. La gala s’emmarca en els actes de commemoració que ha preparat Intermón Oxfam per celebrar el 50 aniversari.
Les entrades per aquest espectacle ja es poden comprar a la pàgina web www.servicaixa.com, a través del número de telèfon 902 33 22 11 i als caixers de La Caixa. El preu de les entrades va de 3 a 40 euros. Totes les persones que vulguin col·laborar amb Intermón Oxfam poden adquirir entrades de ‘Fila 0’ o enviar un SMS amb els seus telèfons mòbils –només amb els terminals de Movistar– al número 4004, escribint el text “50anys”. Amb cada missatge, rebrem 1,04 euros de donatiu.
“Nit de Solidaritat”, que es porta a terme gràcies a la col·laboració desinteressada de Velvet Events, forma part de les activitats organitzades per Intermón Oxfam per commemorar el seu 50 aniversari.
El programa La Nicaragua Possible serà l’exemple a través del qual s´explicarà als assistentes a l’acte el treball actual de cooperació. Aquest projecte, financiat per la Unió Europea, que es gestiona junt amb 23 organitzacions locals, és una iniciativa que integra els projectes de desenvolupament rural, participació política, sensibilització social, comerç just i rehabilitació, i que beneficia, directa o indirectament, a més de 15.000 famílies de baixos ingressos.

Posted in Proyectos