Qui ets?

qui-ets_esp

Primer va ser un llibre. Després, les lectures en veu alta d’aquest llibre. I finalment, el relat teatralitzat. La història del Llullu, el fill de l’escriptor Màrius Serra, nascut amb paràlisi cerebral. Un cant a la vida i a la comprensió de nosaltres mateixos des dels reptes que ens imposen els altres.

fitxa artística
intèrprets Judit Farrés, Roger Julià i David Vert

escenografia Adrià Pinar / vestuari Rosa Lugo / il·luminació Sylvia Kuchinow / música Dani Alegret

ajudant de direcció i de producció Lluc Armengol / direcció tècnica Xavier Xipell ‘Xipi’ / realització de vídeo Erol Ileri – Bonobo Films / direcció de producció Carles Manrique (Velvet Events) / distribució Elena Blanco – Magnetica Management / comuniació Anna Aurich (COSMICA)

coproducció Velvet Events i Hause & Richman

amb la col·laboració de l’Ajuntament de Tiana

Posted in Proyectos