Rhumans

image

Aquesta trilogia clownesca es va iniciar al Grec l’any 2014 i es tanca en l’edició d’enguany després d’haver produït alguns dels espectacles més divertits i terapèutics vistos en els últims anys als escenaris catalans.
El pallasso busca, i gairebé sempre troba, les fissures en la raó i en els seus semblants. El savi tremola, quan riu. Perquè sovint la matèria del riure, la vida de l’home, és feta de tristesa, deia Baudelaire.

Quan els pallassos són capaços de fer números amb les lletres i de vestir els fets de nuesa, la llibertat és la seva presó. En aquest espectacle us convidaran a viatjar i a reflexionar sobre la figura del pallasso amb un collage musical farcit de números de creació pròpia i algun clàssic, tot amanit amb una mica d’acidesa, de dolçor o de picant per desvetllar els muscles de la rialla. Potser se us faran grans les sabates; o potser us veureu emmirallats a la pista com si els pallassos us haguessin raptat el cor. I podreu adonar-vos que «riure» no és tan sols una paraula, sinó que és quelcom de més profund. A aquests pallassos, ja ho veureu, no els agrada riure’s de ningú sinó amb tothom… perquè el riure ho cura gairebé tot!

Jordi Aspa, home de circ que, amb Bet Miralta, és el cinquanta per cent de la companyia Escarlata Circus, dirigeix ara l’espectacle que tanca la trilogia iniciada amb Rhum i seguida de Rhumia, un muntatge amb música interpretat per un repòquer d’artistes que saben com seduir el públic i que el fascinen amb les històries surrealistes que se succeeixen a la pista.

Una producció del Grec 2018 Festival de Barcelona, Velvet Events S.L. i Teatre Lliure.

Amb la col·laboració del Teatre Josep Maria de Sagarra de Santa Coloma de Gramenet.

Agraïments: Andrés Lima, Marduix Titelles

Espectacle per a tots els públics.

Rhum & Cia és una companyia formada per Joan Arqué, Roger Julià, Jordi Martinez, Pep Pascual i Mauro Paganini.​

FITXA ARTÍSTICA
Autoria: Rhum & Cia, Jordi Aspa Direcció: Jordi Aspa Interpretació: Joan Arqué, Roger Julià, Piero Steiner, Pep Pascual, Mauro Paganini Direcció musical: Pep Pascual Composició musical: Pep Pascual, Mauro Paganini Direcció tècnica: Xavi Xipell, Xipi Direcció de producció: Carles Manrique (Velvet Events) Moviment: Magí Serra Assessorament i edició vídeo: Miquel Àngel Raió Escenografia: Adrià Pinar, Víctor Peralta, Rhum i Cia Construcció de l’escenografia: Nafka Vestuari: Elisa Echegaray, Paca Naharro Disseny d’il·luminació: Quico Gutiérrez Disseny de so / Concepció sonora: Marc Santa Regidoria: Lluc Armengol Distribució: Elena Blanco – Magneticam Premsa: Anna Aurich Fotografies: Pep Gol

Posted in Proyectos