White rabbit red rabbit

white

Un intèrpret. Un obra teatral. Cap director. Cap assaig. Cap informació. No pot buscar res a google. No pot parlar amb ningú que ja hi hagi passat. No pot parlar amb ningú que l’hagi vist. Només es compromet a una sola cosa: Un cop comenci, arribarà fins el final. Sigui el que sigui que demani el text. El que sigui.

WHITE RABBIT RED RABBIT no només és una obra de teatre, és una experiència, una vivència, un salt al buit que compartiran l’intèrpret i els espectadors. Una nova manera de veure i viure el teatre. El seu dramaturg, Nassim Soleimanpour, és iraniá. Les seves paraules han escapat a la censura. I ara t’esperen perquè les escoltis amb atenció, hi pensis, et diverteixis i t’estremeixis.

WHITE RABBIT RED RABBIT s’ha representat a més de 15 països de tot el món, en més de 1.000 representacions, comptant amb intèrprets com Whoopi Woldberg, Nathan Lane, Alan Cumming o Ken Loach, i convertint-se en èxit de crítica i públic.

Dates:

Dilluns 3/4 Àngel Llàcer
Dilluns 10/4 Jordi Basté
Dilluns 24/4 Clara Segura
Dilluns 1/5 Nora Navas
Dilluns 8/5 Bruno Oro
Dilluns 15/5 Berto Romero
Dimarts 23/5 Silvia Abril
Dilluns 19/6 Àngels Barceló

Crítica americana:

“Una obra enigmàtica, divertida i angoixant que adquireix una gravetat que et posa la pell de gallina, i que no deixa de presentar girs inesperats que sovint ens tornen a portar a l’alleujament del riure. Qualsevol experiència teatral valuosa ha de ser una immersió en un forat de conill cap a un destí incert. La diferència amb White Rabbit Red Rabbit és que l’intèrpret farà aquest viatge al costat de nosaltres.”

Charles Isherwood, New York Times

“Astutament humorística i audaçment colpidora, aquesta -joguina teatral fusionada amb un experiment social- és diferent a tot el que has vist fins ara als escenaris i t’ho farà qüestionar tot.”

Posted in Proyectos