Producció de l’espectàcle “El jardí dels Estels” al Festival Grec Barcelona 2009

jardiestesls jardiestels1

El Grec 2009 comença amb circ italià, El jardí dels estels, dels creadors Marcello Chiarenza i Alessandro Serena. S’inaugura d’aquesta manera el festival d’estiu de Barcelona, amb l’esperit d’afiançar tant les arts com els espectacles familiars en la seva programació. El jardí dels estels es desenvolupa als jardins de l’Amfiteatre Grec, que han estat remodelats per recuperar el seu aspecte original i reforçar l’escenografia. Un dels números més forts presenta en escena una sirena acròbata ficada en una banyera de 800 litres. Membres de La Fura dels Baus i alumnes del primer curs de l’escola de circ Rogelio Rivel de Barcelona faran les seves respectives aportacions al muntatge. A més, hi participa el multipremiat artista ucranià Dmitry Bulkin.

Posted in Proyectos