Stokolm

STOKOLM02

Festival Grec de Barcelona, Vania Producción, Velvet Events i Platea Social co-produeixen el nou espectacle de Marc Martinez “Stokolm” basat en el “Look back in anger” del John Osborne.

STOKÖLM,
the new look back in anger de John Osborne

Ara que parlem tots de crisi, crisi de tots tipus… l’actor i director Marc Martínez troba Look back in anger de John Osborne, i des de la pla.tea social en fa una relectura amb la força que emana de l’actualitat i el renovat interès dels clàssics.

“Un jove, després de dedicar més d’un quart de segle a la seva educació, llicenciatura, post graus, màsters (ja sabeu), es guanya la vida amb una feina que no té res a veure amb el que ha estudiat, viu amb la seva nòvia i amb un amic que els ajuda a pagar el lloguer. I per tot això, i el món que li ha tocat viure, la monarquia, el govern, l’esglèsia, els bancs… creu que la seva vida és un fàstic, sobretot els diumenges a la tarda.
Si això és l’argument d’una obra dels anys 50… Realment, quina merda ha canviat durant tots aquests anys!?

dossier_stokolm

Posted in Proyectos