Dunas

dunas2

Sons àrabs i flamencs conviuen a Dunas, un espectacle en què el ballarí contemporani Sidi Larbi Cherkaoui i la bailaora María Pagés posen a prova la capacitat de l’art per esborrar fronteres entre cultures i entre gèneres artístics. I és que, en un desert imaginari ple d’imatges suggeridores, tots dos ballarins posen en comú les seves tècniques i tradicions, no per mesclar les seves arts, sinó per anar a la recerca d’unes arrels comunes, endinsant-se en un món coreogràfic compartit. A Dunas, un títol que parla de la maleabilitat d’una sorra que, com els mateixos artistes, escapa a formes, etiquetes o classificacions concretes, Pagés i Cherkaoui exploren el territori artístic del company d’escena per expressar-se en una mateixa llengua: l’idioma de la poesia i la bellesa.

Creació, coreografia i direcció María Pagés i Sidi Larbi Cherkaoui
Ballarins María Pagés i Sidi Larbi Cherkaoui
Música original Szymon Brzoska i Rubén Lebaniegos
Músics
Barbara Drazkowska (piano)
David Moñiz (violí)
José A. Carrillo, Fyty (guitarra)
Ismael de la Rosa (veu flamenc)
Chema Uriarte (percussió)
El Arabi Serghini (veu àrab)
Vestuari de Sidi Larbi Cherkaoui Alexandra Gilbert
Vestuari de María Pagés María Pagés
Il•luminació Felipe Ramos
So Albert Cortada
Vídeo Joan Rodon
Producció executiva Velvet Events
Fotografia David Ruano

Una coproducció d’Esplanade-Theatres on the Bay (Singapur), INTEREG, el Festival Temporada Alta (Girona) / Festival Estivales (Perpinyà), Les Nuits de Fourvière (Departament del Roine), Sadler’s Wells (Londres),
el Festival de Otoño (Madrid), el Festival Mawazine i el Rythmes du Monde (Rabat).

Amb la col•laboració del Teatre-Auditori Sant Cugat.
Sant Cugat.

Posted in Proyectos