Congrés Mundial de GSM a Barcelona

GSM

Velvet Events organitza, gestiona i produeix la Festa de Benvinguda del Congrés Mundial de GSM a Barcelona.

Barcelona es prepara per acollir el mes de febrer el 3GSM World Congress, la cita mundial més important del sector de la telefonia mòbil. Aquest serà un dels esdeveniments més importants que tindran lloc aquest any a les instal·lacions del recinte firal barceloní. El congrés reunirà més de 750 expositors i també hi participaran els principals líders empresarials i experts del sector.

El congrés reunirà a la capital catalana els líders mundials de la telefonia mòbil. Està confirmada l’assistència dels màxims responsables de les principals empreses del sector. Aquest és el cas del conseller delegat de Microsoft, Steve Ballmer; el conseller delegat de Vodafone, Arun Sarin; el president mundial de Nokia, Olli-Pekka Kallasvuo, i el president de Telefónica Móviles, Antonio Viana-Baptista, entre molts altres.

L’organització espera l’assistència de 50.000 visitants al congrés, que abans es feia a Cannes. El 35% dels assistents són presidents de consells d’administració, consellers delegats o alts directius. El 40% procedeix d’operadors de xarxes mòbils mundials i el 10% del camp de continguts (mitjans de comunicació, radiodifusió o entreteniment).

Entre els diversos actes programats destaca la Cimera de Lideratge, una trobada que reunirà uns 250 alts càrrecs dels operadors internacionals que debatran l’estratègia del sector per a aquest any. L’espai expositiu en aquests moments ja està esgotat, amb la qual cosa el congrés ocuparà 96.000 metres quadrats bruts, i hi hauran aproximadament 750 expositors.

La GSM Association (GSMA), entitat organitzadora de la cita, és una associació mundial que representa més de 600 operadors de telefonia mòbil GSM. El 3GSM World Congress s’ha traslladat de Cannes a Barcelona, gràcies a les gestions dels agents i institucions públiques catalanes que van presentar una oferta a l’organització, i perquè Fira de Barcelona pot oferir més del doble d’espai d’exposició permanent que la ciutat francesa.

Segons l’organització, el congrés de Barcelona serà el més important dels que s’han fet durant els seus vint anys d’història. Les previsions inicials apunten que l’esdeveniment produirà un impacte en l’economia espanyola de més de 100 milions d’euros.

Posted in Proyectos
One comment on “Congrés Mundial de GSM a Barcelona
  1. Sr WordPress ha dit:

    Hola, esto es un comentario.
    Para borrar un comentario simplemente accede y revisa los comentarios de la entrada. Ahí tendrás la opción de editarlo o borrarlo.