Co-productors de l’espectàcle “Primer amor” al teatre Villarroel dins del festival Grec

primer amor2 primer amor

Pere Arquillué protagonitza en solitari una peça a mig camí entre la comicitat i el patetisme, entre l’humor i la tragèdia.

Hem de riure o hem de plorar davant la monstruosa descripció del primer (i únic) amor del protagonista d’aquesta peça? I és que Beckett ens col·loca en aquesta obra, escrita l’any 1946, davant d’una història d’humor tràgic. Pere Arquillué encarna un ésser torturat, un home expulsat de casa seva en morir el seu pare, que potser s’estima per un moment la prostituta que el sedueix però que, si es lliura a l’amor, és només per poder-se’l treure aviat del cap. Àlex Ollé i Miquel Górriz signen la direcció d’una peça en la qual, com en altres creacions de Beckett, el que escoltem ens mou el riure i el que no se’ns diu… ens omple d’horror.

Dossier

Posted in Proyectos