Monroe-Lamarr

Una obra fascinant, una mena de duel dialèctic, intel·lectual i emocional entre dues dones úniques, reals, dues formidables actrius de Hollywood.

Monroe/ Lamarr (Still Life) relata una trobada entre l’actriu i inventora Hedy Lamarr i la també actriu Marilyn Monroe (el dia abans de la seva mort). L’obra, que juga amb dues temporalitats (1962 i 1966), es basa en fets històrics a l’hora de relatar una tensa i emotiva confrontació entre dues dones marcades per la pressió de la celebritat i el pas del temps. Durant la seva singular “batalla de reines”, es desgranen temàtiques universals com ara la fragilitat de la fama, el pas irreversible dels anys, la caducitat de la bellesa, les manipulacions del poder, l’absurditat de la guerra o la submissió de la dona (especialment als anys seixanta i al món del cinema).

Autoria: Carles Batlle
Direcció: Sergi Belbel
Intèrprets: Laura Conejero, Elisabeth Casanovas, David Vert i Eloi Sánchez

monroe-lamarr-wip

Posted in Proyectos