Zona franca

Funcions realitzades: 43

Finalment, en Nin ha aconseguit el seu primer treball al magatzem B de l’empresa astes i mastils Salvaleón S.A. El primer dia de la seva primera feina es troba amb l’únic treballador del magatzem, el Senyor Mañé. Ell és l’encarregat i està a punt de jubilar-se. Així que només té cinc dies per ensenyar-li tot el que ell ha après durant els 29 anys que ha treballat per l’empresa. En Nin s’esforça per fer-ho bé, però de seguida nota que hi ha moltes coses que no tenen cap sentit dins d’aquell magatzem.

Sota el títol original de “Almacenados”,  ZONA FRANCA es va estrenar a Madrid al 2004 amb l’actor José Sacristan i va fer una gira de dos anys per l’estat espanyol amb gran èxit.  S’ha representat a diferents països a Latinoamèrica i porta 5 anys en cartell a Mèxic.

Repartiment

Autor: David Desola

Direcció: Israel Solà

Intèrprets: Lluís Marco i Pau Vinyals

 

Posted in Proyectos