Vilafranca (un dinar de Festa Major)

Funcions realitzades: 48

Els Teatres Amics fan una aposta per la producció teatral amb l’obra Vilafranca (un dinar de Festa Major), la tercera part de la Triologia sobre la identitat catalana de Jordi Casanovas Per primera vegada, sis teatres municipals del país s’associen per impulsar una producció teatral pròpia de gran format. L’espectacle s’estrenarà a primers de l’any vinent a Vilafranca del Penedès -que se suma a Els Teatres Amics- amb motiu de la Capital Cultural Catalana 2015. El projecte de Jordi Casanovas és el primer d’un model de gestió que pretén descentralitzar la producció d’espectacles, garantint la seva visibilitat i circulació, i que aposta per la qualitat i la creació gràcies a l’esforç de cinc poblacions que compten amb bons equipaments, fidelització de públics i el compromís amb les arts escèniques. A Vilafranca (un dinar de Festa Major), la recerca i posada en qüestió identitària busca el nucli d’una família tradicional catalana amb les seves contradiccions

Posted in Proyectos