Vinyoli per Vinyoli

poesia

La Setmana de la Poesia 2014 farà de la ciutat de Barcelona un punt de trobada pels amants de la poesia entre el 14 i el 20 de maig. Enguany, La Pedrera renova el seu compromís amb la poesia com a peça fonamental de la realitat que ens envolta, tot acollint el recital més destacat de la seva programació: Vinyoli per Vinyoli amb Lluís Soler

Passeig per la poesia de Joan Vinyoli, despullada i sense additius, per parlar una estona de la vida, la paraula i la mort. Tot, d’una manera franca i senzilla, i sempre fent servir versos del poeta. Com si algú que ve de lluny us digués paraules a cau d’orella que se us fan conegudes, que us resulten familiars perquè alguna vegada us han passat pel cap, però que només la tossuderia del poeta les sap trobar i escriure com cal perquè se’n facin versos.

Posted in Noticias